Τετάρτη 15 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με ήττα ξεκίνησαν οι Ελπίδες

Χωρίς τους Χριστοδούλου, Λημνιάτη, Σιούτη, Μάγλο και Λιαδέλη, συνεχίζει από χτες την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα. Στη διάθεση του Π. Γιαννάκη έχουν μείνει 14 παίκτες, οι οποίοι θα περάσουν τα τελευταία τεστ στη διάρκεια του "κυπέλλου Ακρόπολις" που ξεκινάει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Με ήττα ξεκίνησε τους αγώνες της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ελπίδων. Στην πρεμιέρα των αγώνων που διεξάγονται στη Σικελία, ηττήθηκε από τη Γιουγκοσλαβία με 72 - 83. Με την ομάδα της Γιουγκοσλαβίας αγωνίστηκε και ο Γιάριτς του Περιστερίου ο οποίος σημείωσε 23 πόντους. Πρώτοι σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν οι Ντικούδης με 18 και Χατζηβρέττας με 16.

Σιγάλας, Κινγκ στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι την απόκτηση των Γιώργου Σιγάλα και Φράνκι Κινγκ αλλά ο μάνατζερ του Ελληνα παίκτη έθεσε υπό αμφισβήτηση τη μεταγραφή εφόσον ο πρόεδρος του συλλόγου δεν έλυνε το θέμα της συνεργασίας του με τον Σβι Σερφ.

Ο τελευταίος από το Ισραήλ όπου βρίσκεται, τόνισε πως δε συμφωνεί με την απόκτηση του Φράνκι Κινγκ, για τον οποίο επισήμανε πως δεν είναι στα προσωπικά του πλάνα. Αντίθετα επαίνεσε την απόκτηση του Σιγάλα που τον χαρακτήρισε παίκτη μεγάλης αξίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ