Τετάρτη 15 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Δεν την τρομάζει... ο αέρας

Μια βδομάδα επιπλέον προτείνει ο Στεπάνοβιτς να παραμείνει η αποστολή στη Γερμανία

Από την αφόρητη ζέστη της Αθήνας στις καταιγίδες και τον αέρα του Τεργκένζε της Γερμανίας βρέθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ, που έφθασαν στο προπονητικό κέντρο όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά.

Οι "Ενωσίτες" χτες το πρωί έκαναν την πρώτη προπόνησή τους επί γερμανικού εδάφους με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα χρησιμοποίησαν και μπάλα.

Στις σκέψεις του Ντράγκαν Στεπάνοβιτς είναι, η παραμονή της "Ενωσης" στο προπονητικό κέντρο να παραταθεί μία εβδομάδα πέραν της 27ης του Ιούλη. Βέβαια, όπως τόνισε ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός, η απόφαση θα παρθεί σε συζήτηση με τους παίκτες. "Εδώ θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο τέλειο. Εχουμε ήδη ένα σύστημα και σκοπός μας είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο πάνω σε αυτό", τόνισε.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, το τοπίο παραμένει θολό. Παρά τη θέληση όλων (προπονητή και διοίκησης) να επιστρέψει ο Τσιάρτας στην ΑΕΚ, εντούτοις το θέμα κολλάει στην "ΕΝΙΚ", αφού οι Αγγλοι ιδιοκτήτες της ομάδας, δε φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν το πόσο που θέλει η Σεβίλλη για να παραχωρήσει τον παίκτη (περίπου 1,1 δισ. δρχ).

Την Πέμπτη αναμένεται να μεταβεί στη Γερμανία ο Σκοπιανός λίμπερο Μπουμπούνσκι, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στο "δικέφαλο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ