Τετάρτη 15 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Προσπάθησε να πείσει και τον Σούκερ

Ηρθε χτες ο Ασάνοβιτς και δήλωσε ικανοποιημένος που υπέγραψε στον Παναθηναϊκό

Απόλυτα ευχαριστημένος για την επιλογή του και επιφυλάσσοντας μια έκπληξη έφθασε χθες στην Αθήνα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Κροάτης διεθνής Αλιόσα Ασάνοβιτς.

"Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το σημαντικότερο στοιχείο που με έκανε να αποφασίσω να έρθω στην Ελλάδα. Εχω πολλές φιλοδοξίες και εκτός από μια καλή πορεία στην Ευρώπη θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα", τόνισε ο Κροάτης που έκρυβε και μια έκπληξη που έχει να κάνει με το δεύτερο μεταγραφικό πόθο του Παναθηναϊκού και ακούει στο όνομα Νταβόρ Σούκερ. "Ημουνα με τον Νταβόρ πριν έρθω στην Ελλάδα και προσπαθούσα να τον πείσω να κάνει και αυτός το ίδιο. Δεν αποκλείω τίποτα", δήλωσε ο Ασάνοβιτς που μετά τις χθεσινές συναντήσεις με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και τον τεχνικό της ομάδας Βασίλη Δανιήλ, αναμένεται να αναχωρήσει για διακοπές. Ασχετα με το πόσες μέρες θα του δώσει ο "πράσινος" τεχνικός προκειμένου ο παίκτης να ξεκουραστεί από τους αγώνες του Μουντιάλ, ο Ασάνοβιτς αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μίλαν στις 2 Αυγούστου.

Εξάλλου με χθεσινή του απόφαση το πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Παναθηναϊκού κατά της μεταγραφής του Γ. Χ. Γεωργιάδη στην αγγλική Νιούκαστλ και απαγορεύει στην ΕΠΟ να στείλει την μπλε κάρτα στην Αγγλική Ομοσπονδία. Η απόφαση αναμένεται να δημιουργήσει μπελάδες στους "πράσινους", αφού είναι γνωστή η τακτική της ΦΙΦΑ να μη θέλει ανάμειξη των πολιτικών δικαστηρίων σε ποδοσφαιρικά θέματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ