Πέμπτη 16 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Κάλεσμα αγωνιστικής συσπείρωσης

Με στόχο να αντιπαλέψει την εφαρμογή της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής και στα δημοτικά πράγματα διεκδικεί το Δήμο Αγίου Γεωργίου Κέρκυρας η "Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση" (ΕΑΚ) με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Ρούσσινο.Ο υποψήφιος δήμαρχος ανακηρύχτηκε στη συνέλευση που έκαναν μέλη και φίλοι της παράταξης, στο Γυμνάσιο του Αγρού, ενώ παράλληλα εκλέχθηκε η Γραμματεία της Κίνησης και έγινε ο καταμερισμός αρμοδιοτήτων για την επεξεργασία του προγράμματός της και η έναρξη ενημερωτικών επισκέψεων σε όλα τα χωριά του δήμου.

Η ΕΑΚ κάλεσε τους δημότες του Αγίου Γεωργίου σε αγωνιστική συσπείρωση για να αποκρουστούν τα σχέδια φορολόγησής τους και ιδιωτικοποίησης λειτουργιών του δήμου, για να σταλεί μήνυμα αντίστασης στη γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική και για να αναδειχτεί μια δημοτική αρχή που θα είναι σταθερά στο πλευρό των δημοτών, στους αγώνες και τις αγωνίες τους για ένα καλύτερο αύριο...

Ο Κώστας Ρούσσινος γεννήθηκε το 1968 στον Αγιο Αθανάσιο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου, με συμπληρωματικές σπουδές στις επιστήμες της Αρχειονομίας και της Βιβλιοθηκονομίας, αλλά εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος. Εχει υπάρξει δραστήριο μέλος του φοιτητικού κινήματος του Ιόνιου Πανεπιστημίου και αιρετό μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ίδιου Ιδρύματος. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Αδιόριστων Εκπαιδευτικών Κέρκυρας, ιδρυτικό μέλος της ΕΑΚ και μέλος της Γραμματείας της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ