Τετάρτη 22 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ευχόμαστε τα κάλλιστα

Παλεύει μόνος για όλα τα προβλήματα της δουλιάς του κι ακόμα με ένα "θηριώδη" ρόλο. Ομως, όπως ακατάβλητος από τα δεινά μένει ο μυθικός Προμηθέας, έτσι και ενσαρκωτής του, ο Νικήτας Τσακίρογλου και άντεξε στη σοβαρή δοκιμασία της υγείας του και είναι έτοιμος να κατανικήσει τα αίτιά της. Ο εξαίρετος ηθοποιός την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, στο εξοχικό του σπίτι στην Επίδαυρο, ένιωσε δυνατό πόνο στο στήθος. Την επομένη το πρωί, χάρη στην επιμονή της "ομολόγου" συντρόφισσάς του, Χρυσούλας Διαβάτη πήγε στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου με τις πρώτες εξετάσεις και την υποψία ότι υπέστη έμφραγμα, κρίθηκε από τους γιατρούς αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα και η εισαγωγή του στην εντατική της καρδιολογικής κλινικής του "Γενικού Κρατικού".

"Γλίτωσε ο Νικήτας. Βγήκε χθες από την εντατική και ίσως την Παρασκευή ή τη Δευτέρα να πάμε σπίτι", μας είπε με χαρά, χτες, η Χρυσούλα Διαβάτη. Η "πηγή" του καρδιακού επεισοδίου είναι ο θυρεοειδής αδένας του και όχι η καρδιά, και από εκεί θα αρχίσει η θεραπευτική αγωγή.

Καλά, λοιπόν, τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Νικήτα Τσακίρογλου. Κι εμείς του ευχόμαστε ολόθερμα όχι απλώς περαστικά, αλλά τα κάλλιστα και για την υγεία και για την τέχνη του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ