Τετάρτη 22 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Στην Ιταλία για πολλά φιλικά

Με στόχο να βγουν τα τελικά συμπέρασμα για τον καταρτισμό της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο, αναχώρησε χτες για την Ιταλία ο Παναθηναϊκός, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Οπως επισήμανε σε δηλώσεις ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Δανιήλ, μέσα από τα δυνατά φιλικά που θα δώσει η ομάδα στη γειτονική χώρα θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα για το σχήμα που θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο.

Οι "πράσινοι" θα δώσουν το πρώτο φιλικό τους επί ιταλικού εδάφους σήμερα, με αντίπαλο την ομάδα της πόλης Μπόργκο, όπου βρίσκεται το προπονητικό κέντρο.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Βασίλης Δανιήλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής επισημαίνοντας όμως ότι αυτό θα εξαρτηθεί αν όλα κυλήσουν ομαλά στην υπόθεση της ελληνοποίησης των Βάντζικ - Βαζέχα. Πάντως ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά και στην παρουσία του Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα στις 28 Ιούλη, όταν τελειώσει η άδειά του. "Είναι μεγάλος παίκτης και την αξία του την έδειξε στο Μουντιάλ. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια της νέας περιόδου", υπογράμμισε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ