Τετάρτη 29 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεστιβάλ της... Τετάρτης

Στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του "Πολιτιστικού Καλοκαιριού '98", πραγματοποιείται, σήμερα (9μμ), στο "Κατράκειο" Θέατρο,η συναυλία της "Shenectady Philarmonia Orchestra - New York".Το σόλο βιολί στο μεγάλο μέρος της συναυλίας συνομιλεί με την ορχήστρα σε μοναχικές μελωδίες, χορούς και κουβανέζικους ρυθμούς. Διευθύνει ο Τσαρλς Σνάιντερ,σολίστ στο πιάνο είναι Χοσέ Ραούλ Μπερνάντο και στο βιολί ο Μάικλ Εμορι.

  • Προσκεκλημένος του Φεστιβάλ Σύμης είναι σήμερα ο Νότης Μαυρουδής σε μία συναυλία με τίτλο "Τα μυστικά της νύχτας". Μαζί του θα τραγουδήσουν η Πελαγία Μουρούζη και ο Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ κιθάρα μαζί με τον συνθέτη θα παίξει ο Παναγιώτης Μάργαρης. Σημειώνεται ότι η επίσημη πρεμιέρα του Φεστιβάλ Σύμης θα δοθεί το Σάββατο, στο Γιαλό, με τη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Ελληνικής Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου.
  • Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκιάθου "Ονειρο στο Κύμα" φιλοξενούν σήμερα τη Φιλαρμονική του Δήμου Σκιάθου. Στο πρώτο μέρος θα γίνει μία αναδρομή στην ιστορία των φιλαρμονικών της χώρας και στο δεύτερο θα παρουσιαστούν τραγούδια.
  • Σήμερα (9μμ) επίσης, στο θέατρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών στα Γιάννενα, θα δώσει συναυλία η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ανέγερσης του "Σπιτιού της Φλόγας", στο οποίο θα φιλοξενούνται παιδιά από την επαρχία που έρχονται για θεραπεία στην Αθήνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ