Τετάρτη 29 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εντός και εκτός...

Η Νέα Σκηνή Τέχνης θα παρουσιάσει σήμερα (9.30 μ.μ.), στο Θέατρο Αναβρύτων, στο Μαρούσι (Κτήμα Συγγρού στη Λ. Κηφισίας) τον "Κοινό Λόγο" τηςΕλλης Παπαδημητρίου.Η σκηνοθεσία είναι του Βαγγέλη Θεοδωρακόπουλου, σκηνικά - κοστούμια: Αντώνης Δαγκλίδης,επιλογή και διδασκαλία τραγουδιών: Κώστας Βόμβολος,επιμέλεια κίνησης: Ντόρα Τσάτσου - Συμεωνίδη.Παίζουν οι: Σούλα Αθανασιάδου, Ανθή Ανδρεοπούλου, Ολγα Δαμάνη, Μαρία Κατσανδρή, Τζίνη Παπαδοπούλου.

  • Τους "Βατράχους" του Αριστοφάνη θα παρουσιάσει το Εθνικό Θέατρο,σήμερα και αύριο, στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου,σκηνικά - κοστούμια Γιώργου Ασημακόπουλου,μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και χορογραφία Εφης Καρακώστα.Παίζουν: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Νίκος Μπουσδούκος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Χρίστος Μπίρος κ.ά.
  • Το σκηνικό κοντσέρτο του Γιώργου Κουμεντάκη "Τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ", με την Ολια Λαζαρίδου,παρουσιάζει η "Ομάδα Εδάφους" στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας,σήμερα (9.30 μ.μ.), στο Αμφιθέατρο του Κάστρου της πόλης. Η μετάφραση του έργου είναι της Μαρίας Αγγελίδου και τα σκηνικά σχεδίασε ο Σωκράτης Σωκράτους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ