Παρασκευή 31 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Λέσχη Βιβλίου" στην περιφέρεια

Η "Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου",οργάνωσε τέσσερις εκθέσεις, με παράλληλη διάθεση ποιοτικού βιβλίου σε τέσσερις περιοχές της χώρας αυτό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα:

  • Από 14/7 - 14/8, έκθεση - διάθεση καλού βιβλίου στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας Ανδρου,σε συνεργασία με τον εκεί Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Παράλληλα οργάνωσε και λοταρία για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη του ίδιου σχολείου και ενός χωριού της Ικαρίας.
  • Από 15/7 έως τον Οκτώβρη, στη Χώρα Σαμοθράκης,σε συνεργασία με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο, με βιβλία για όλες τις ηλικίες στο χώρο του συλλόγου.
  • Από 15 - 22/7 στο Λέχοβο Ν. Φλώρινας,στο λόφο του Προφήτη Ηλία, με την ευκαιρία του εκεί πανηγυριού, σε συνεργασία με την Κοινότητα, με βιβλία για παιδιά μέχρι 12 χρόνων.
  • Από 26 - 28/7 στην Κάρπαθο,με την ευκαιρία του πανηγυριού του Αγ. Παντελεήμονα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οθου Καρπάθου "Εργασία και χαρά", με βιβλία για όλες τις ηλικίες.

Να σημειώσουμε ότι τους θερινούς μήνες η Δανειστική Βιβλιοθήκη της "Ελληνικής Λέσχης του Βιβλίου" (Τσόχα 3, Αμπελόκηποι, τηλ. 6463.888, 6463.263) λειτουργεί: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή 6-9μμ. Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9-12 πμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ