Παρασκευή 31 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στις γειτονιές της Αθήνας

Με τον "Ορέστη" του Ευριπίδη,που παρουσιάζει, σήμερα, το "Θέατρο Τέχνης - Κ. Κουν",στο θέατρο Ρεματιάς, κλείνει η αυλαία των εκδηλώσεων του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου με τίτλο "Πολιτισμοί Παράλληλοι - Ιχνη από τη συνάντηση δύο λαών". Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά,σκηνοθεσία Μίμη Κουγιουμτζή,σκηνικά - κοστούμια Δημήτρη Μυταρά,μουσική Θάνου Μικρούτσικου και χορογραφίαΚωνσταντίνου Ρήγου.Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Ρένη Πιττακή, Γιάννης Δεγαϊτης, Περικλής Καρακωνσταντόγλου, Παντελής Παπαδόπουλος, Μιράντα Ζαφειροπούλου κ. ά.

  • Τους "Αχαρνής" του Αριστοφάνη θα παρουσιάσει τη Δευτέρα και Τρίτη, στο Ηρώδειο, το "Ανοιχτό Θέατρο",σε μετάφραση Παύλου Μάτεσι,σκηνοθεσίαΓιώργου Μιχαηλίδη,σκηνικά - κοστούμια Αγνής Ντούτση,μουσική Θεόδωρου Αντωνίου και χορογραφίες Δόνης Μιχαηλίδη.Ερμηνεύουν: Θανάσης Βέγγος, Δημήτρης Πιατάς, Κώστας Πανουργιάς, Σπύρος Μπιμπίλας κ. ά.
  • Αυλαία και για το 11ο Φεστιβάλ του Δήμου Βύρωνα "στη σκιά των Βράχων '98",σήμερα, στο θέατρο "Μελίνα Μερκούρη",με την παράσταση "Πλούτος" του Αριστοφάνη από το "Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Βύρωνα".Ολες οι εισπράξεις θα διατεθούν για την αγορά υλικών, που προορίζονται για το νοσοκομείο της πόλης Ντερβέντα της Βοσνίας.
  • Σήμερα, στις 8 μμ, στον πεζόδρομο Ερμού και Διονύσου, ο θίασος "Μπουφόνων" θα παρουσιάσει σάτιρες που διακωμωδούν τα μικρά και μεγάλα που μας βασανίζουν. Η σκηνοθεσία είναι της Βίλυ Σωτηροπούλου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ