Σάββατο 1 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΥΕΦΑ
Στα δύσκολα με το καλημέρα

Η ΑΕΚ παίζει με τη Φερεντσβάρος και ο ΠΑΟΚ με την Γκλάσκοου Ρέιντζερς

Με το καλημέρα αρχίζουν τα δύσκολα στην Ευρώπη για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αφού η χθεσινή κλήρωση του Β γύρου στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν είναι και ό,τι καλύτερο επιθυμούσαν για το ξεκίνημα. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει την ουγγρική Φερεντσβάρος, ενώ ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τη σκοτσέζικη Γκλάσκοου Ρέιντζερς.

Η Φερεντσβάρος για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια τίθεται αντίπαλος ελληνικής ομάδας, αφού το 1995 είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό τον οποίο και απέκλεισε. Αν και οι "κιτρινόμαυροι" είναι το λογικό φαβορί, εντούτοις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης.

Πιο δύσκολη αποστολή έχει ο Δικέφαλος του Βορρά αφού οι υπεύθυνοι της Γκλάσκοου Ρέιντζερς δαπάνησαν το καλοκαίρι αρκετά εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα και να τη βγάλουν από την αφάνεια των τελευταίων χρόνων.

Πάντως ουδέν κακόν αμιγές καλό που λένε, αφού και οι δυο εκπρόσωποί μας θα έχουν τις ρεβάνς στις έδρες τους. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 11 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 25 του ίδιου μήνα. Τα υπόλοιπα ζευγάρια στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ είναι: Ερυθρός Αστέρας (Γιουγκοσλαβία) - Ρότορ Βόλγκογκραντ (Ρωσία), Εκερεν (Βέλγιο) - Σερβέτ (Ελβετία), Αρτζες Πιτέστι (Ρουμανία) - Ιστανμπουλσπορ (Τουρκία), Μόλντε (Νορβηγία) - ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία), Γκέτεμποργκ (Σουηδία) - Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μούρα Μούρσκα Σόμποτα (Σλοβενία) - Σίλκεμποργκ (Δανία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία) - Ιντερ Μπρατισλάβα (Σλοβακία), Ζυρίχη (Ελβετία) - Σαχτιόρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), Μπραν Μπέργκεν (Νορβηγία) - Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) - Τράμπζονσπορ (Τουρκία), Οτελούλ Γαλάτι (Ρουμανία) - Βέιλε (Δανία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Στρόμσγκοντσετ (Νορβηγία), Οσιεκ (Κροατία) - Αντερλεχτ (Βέλγιο), Ομόνοια Λευκωσίας (Κύπρος) - Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία), Βάασα (Φινλανδία) - Γκρατζ (Αυστρία), Πολόνια Βαρσοβίας (Πολωνία) - Ντινάμο Μόσχας (Ρωσία), Χάιντουκ (Κροατία) - Μάλμε (Σουηδία), Κίλμαρνοκ (Σκοτία) - Σίγκμα Ολομουτς (Τσεχία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ