Τρίτη 11 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γρίφος ο Μιτόσεβιτς

Σ' αντιθέσεις υπέπεσε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, προπονητής στην Ανόρθωση, που από χθες, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των Κυπρίων βρίσκεται στην Ελλάδα για τον αυριανό πρώτο προκριματικό αγώνα στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αφ' ενός χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί, αφού έχει έμπειρη και καλή ομάδα, αφ' ετέρου όμως υποστήριξε πως "ήρθαμε για τη νίκη. Κάθε άλλο αποτέλεσμα δε θα μας ευχαριστήσει".

Στη συνέχεια άλλαξε... γραμμή πλεύσης και εκτίμησε "καλή" ήττα μ' ένα γκολ διαφορά, γιατί αφήνει ελπίδες για τη ρεβάνς. Η Ανόρθωση δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και σύμφωνα με τον προπονητή της "στο ποδόσφαιρο αν δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να δικαιωθείς. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες. Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα (σ.σ. πρόκριση)".

Τα όνειρα του συμπατριώτη του σκοπεύει να... μετατρέψει σ' εφιάλτη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που προσανατολίζεται σε άκρως επιθετικό σχήμα. Στόχος του ελληνοποιημένου τεχνικού, που σήμερα δίνει συνέντευξη Τύπου, το μηδέν στην άμυνα, αλλά και σκορ που θα εξασφαλίζει την πρόκριση από τώρα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει κατασταλάξει στους 10 από τους 11 που θα χρησιμοποιήσει αρχικά. Η διεκδικήσιμη θέση βρίσκεται στο κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ