Πέμπτη 20 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Νοκ άουτ ο Μπασινάς

Χωρίς τον Αγγελο Μπασινά θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Πανηλειακό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο νεαρός παίκτης δε γυμνάστηκε ούτε χτες, αφού υποφέρει από κάκωση στους κοιλιακούς. Ο Μπασινάς θα συνεχίσει τη θεραπεία όλη τη βδομάδα, ώστε να προλάβει το ματς με τη Στεάουα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πιθανότερος αντικαταστάτης του θα είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης, εκτός και αν ο Βασίλης Δανιήλ προτιμήσει να φέρει τον Ανδρέα Λαγωνικάκη στη δεξιά πτέρυγα και μεταφέρει αριστερά τον Μπλένταρ Κόλα.

Πάνω από 13.000 εισιτήρια είχε διαθέσει μέχρι χτες η πράσινη ΠΑΕ για τον επαναληπτικό αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Στεάουα. Διατίθενται από τη θύρα 11 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

  • Ενσταση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ κατά της απόφασης από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών (ΕΕΟΔ) της ΕΠΑΕ, η οποία δικαίωσε τον ΠΑΟ, κατέθεσε χτες ο Γ. Χ. Γεωργιάδης. Ο παίχτης μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως αναρμοδίως επιλήφθη η ΕΕΟΔ, αφού αυτός ανήκει πλέον στη Νιούκαστλ και ο Παναθηναϊκός έχει πάρει γι' αυτό 210 εκ. δρχ. Αν, λοιπόν, η αθηναϊκή εταιρία ήθελε να διεκδικήσει το ποσό που ισχυρίζεται ότι οφείλει ο Γεωργιάδης έπρεπε να προσφύγει στην αγγλική λίγκα ή τη ΦΙΦΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ