Πέμπτη 20 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ξέσπασμα Μπάγεβιτς

Πυρ και μανία είναι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα που θα γίνει στην... Κόρινθο: "Εχουμε δέκα γήπεδα στην Αθήνα και δεν μπορούμε να παίξουμε. Φτάσαμε τελευταία στιγμή και δε γνωρίζουμε πού θα αγωνιστούμε. Αυτά κάνουν συνέχεια. Είναι ντροπή". Αναφερόμενος στα συμπεράσματά του από την απόδοση των ερυθρολεύκων στο τουρνουά της Ισπανίας τόνισε: "Στο τουρνουά δώσαμε δυο γερά ματς. Τα αποτελέσματα δεν έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο. Είχαμε δυο καλά ημίχρονα, όμως στα άλλα δυο δεν πήγαμε καλά. Πιστεύω πάντως ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τους αγώνες πρωταθλήματος, αλλά και για τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση".

Οσον αφορά την κάλυψη της θέσης του αμυντικού χαφ οι Σφακιανάκης, Πουρσανίδης είναι αυτοί που θα παλέψουν, για να καλύψουν το κενό των τραυματισμένων Αντζα, Πασσαλή.

Στο μεταξύ ο Πρέτραγκ Τζόρτζεβιτς δηλώνει... μάχιμος για τον αγώνα κόντρα στην ελαφρά ταξιαρχία στην πρωτεύουσα της Κορινθίας στην 1η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος: "Είμαι καλά και μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Τον λόγο έχει πλέον ο προπονητής μου".

Πάντως ο "Τζόλε" το τελευταίο διάστημα είναι σε δίλημμα, αφού αναμένεται να δεχτεί κλήση από την εθνική Γιουγκοσλαβίας, ενώ, παράλληλα έχει καταθέσει τα χαρτιά του για την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας. Οπως γίνεται αντιληπτό αυτός θα αποφασίσει για το... εθνικό του μέλλον.

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Σίνιτσα Γκόγκιτς για το φιλικό με την Αλβανία. Ο επιθετικός των Πειραιωτών αναμένεται στην Αθήνα σήμερα το βράδυ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ