Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Παράγοντας - προπονητής!

Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ Τέλης Μπατάκης αναλαμβάνει την Εθνική ελπίδων

Ελλάδα το... μεγαλείο σου. Στις 5 Σεπτέμβρη η Εθνική ελπίδων αρχίζει τους αγώνες της για την προκριματική φάση του οικείου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έως (τουλάχιστον) την Τρίτη (νέα συνεδρίαση) δεν έχει προπονητή στο τιμόνι της. Ούτε χτες το ΔΣ στην ΕΠΟ κατέληξε σε οριστική απόφαση, αναφορικά με το πρόσωπο. Οταν μάλιστα επισημάνθηκε το γεγονός σε διοικητικά στελέχη, θεώρησαν φυσιολογικό σ' αυτόν τον αγώνα να κοουτσάρουν μαζί ο νέος τεχνικός και ο Γ. Κόλλιας!

Τα κωμικοτραγικά όμως δε σταματούν εδώ. Υποψηφιότητα για την ανάληψη της θέσης έθεσε και ο Τ. Μπατάκης, υποστηρίζοντας ότι έχει το δικαίωμα ταυτόχρονα να διατηρήσει τη θέση του στο ΔΣ. Επ' αυτού όμως υπήρξαν αντιρρήσεις και διαξιφισμοί με όσους συμφωνούσαν μαζί του. Τελικά αποφασίστηκε πως αρχικά ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός - παράγοντας είναι ο εκλεκτός του Σώματος.

Ομως, ουσιαστικά είναι υπό αίρεση αφού για την ύπαρξη ασυμβίβαστου ή όχι θα γνωμοδοτήσει η Νομική Υπηρεσία. Αν αποφανθεί ότι δεν υφίσταται πρόβλημα, τότε το ΔΣ θα τον προσλάβει. Στην αντίθετη περίπτωση πρέπει να επιλέξει. Πάντως τα "ελληνοπαραγοντικά" δεν τελείωσαν ούτε δω. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι άλλες υποψηφιότητες θα εξεταστούν αν "χαλάσει" του Μπατάκη, άλλοι πως όλες θα τεθούν στη συνεδρίαση της Τρίτης...

Αναφορικά με τους συνεργάτες του Ανγκελ Ιορντανέσκου, το ΔΣ έκανε κατά πλειοψηφία δεκτές τις εισηγήσεις του. Δηλαδή βοηθός του να είναι ο Χρ. Ζιάκος, γυμναστής ο Γ. Βαμβακάς και προπονητής τερματοφυλάκων ο Θ. Κουρκούνας. Διαφωνίες υπήρξαν στο αν ο βοηθός πληρεί τις προϋποθέσεις και αν χρειάζεται προπονητής για τους "κίπερ". Να σημειώσουμε ότι ανοιχτό για όλους παραμένει το οικονομικό θέμα. Συμφωνίες ή διαφωνίες θα υπάρξουν σε κατ' ιδίαν συναντήσεις.

  • Προστριβές με το συνδρομητικό κανάλι θα 'χει η ΕΠΟ. Σύμφωνα με πρόγραμμα που ανακοίνωσε, τις μέρες και ώρες που αγωνίζονται οι Εθνικές ανδρών και ελπίδων το SUPERSPORT θα δείχνει παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2000. Η ΕΠΟ με έγγραφο θα τους επισημάνει πως αυτό απαγορεύεται. Αν δεν υπάρξει συμμόρφωση θ' ακολουθήσει εξώδικο και όλες οι δέουσες ενέργειες αποτροπής.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ