Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΦΗΒΩΝ
Πρώτος στόχος η 8άδα

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Μπρατισλάβα από σήμερα μέχρι την Κυριακή ρίχνεται από σήμερα η εθνική ομάδα πόλο των εφήβων, που συμμετέχει στο Δ όμιλο της διοργάνωσης με πρώτο αντίπαλοτη Γαλλία, ενώ στον όμιλο μετέχουν ακόμη και η οικοδέσποινα Σλοβακία με την Τουρκία.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η πρόκριση στην οκτάδα του πρωταθλήματος και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να πάρει μια από τις δυο θέσεις του ομίλου. Οι αντίπαλοι της Εθνικής μας θεωρούνται ισχυροί, όμως κάθε άλλο παρά φοβίζουν τον προπονητή της ομάδας Τάκη Μίχαλο, που παρουσιάζεται συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας μας.

"Εχουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας αλλά πιστεύω ότι αυτό δε θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους οκτώ και από κει και πέρα θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που θεωρεί ότι το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό με την Τουρκία. Την ομάδα που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελούν οι: Πολίτης, Παπαδάκης, Στελάτος, Σαλπαδήμας, Μπούφεσης, Τρελλόπουλος, Τσίκλος, Καφετζόπουλος, Βουλγαράκης, Βλαχάκης, Ηλιόπουλος, Τσούμας, Θεοδωρόπουλος, Ορφανάκος, Μπζάκος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα από τις ενοχλήσεις του Τσίκλου στη μέση και του Βλαζάκη στο γόνατο.

Οι υπόλοιποι όμιλοι είναι: Α ΟΜΙΛΟΣ: Ουκρανία, Ρουμανία, Σλοβενία, Γιουγκοσλαβία, Β ΟΜΙΛΟΣ: Ισπανία, Γερμανία, Κροατία, Ρωσία, Γ ΟΜΙΛΟΣ: Ουγγαρία, Λευκορωσία, Ιταλία, Ολλανδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ