Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΕΩΝ
Βλέπει 5άδα

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Ινσμπουργκ, ρίχνεται σήμερα η εθνική ομάδα νέων του χάντμπολ, η οποία κοντράρεται με πρώτο αντίπαλο τη Γαλλία. Στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι ένα πλασάρισμα στην πεντάδα της διοργάνωσης, που θα της εξασφαλίσει κατ' αρχήν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2000, αλλά και μετέπειτα η διεκδίκηση κάποιου μεταλλίου, αφού υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες.

Στον όμιλο, εκτός της Γαλλίας, αγωνίζονται ακόμα και η Σουηδία με τη Δανία καθώς και η Γιουγκοσλαβία με τη Νορβηγία, που κοντράρονται επίσης σήμερα.

"Η σκληρή προετοιμασία του ενός μήνα που κάναμε είναι κρίμα να πάει χαμένη. Εχουμε δώσει όρκο τιμής να τα καταφέρουμε και θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας", τόνισε ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Σαουλίδης.

Τα παιχνίδια του άλλου ομίλου είναι: Ουγγαρία - Κροατία, Τσεχία - Αυστρία, Ισπανία - Ισραήλ.

Την ελληνική αποστολή αποτελούν: Αναστασέλλος, Αθανασιάδης, Σουγγάρας, Σαμαλίδης, Σαουλίδης, Αλβανός, Μπαλωμένος, Δημητρούλιας, Βασιλάκης, Καραουλάνης, Παρούσης, Παπαδόπουλος, Αναστασίου, Κυριαζής, Κοτελίδης, Καρυπίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ