Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δύσκολη αποστολή για Κόφφα - Παναγιωτόπουλο

Και τώρα τα δύσκολα για την Κατερίνα Κόφφα και τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, που αγωνίζονται το απόγευμα στα ημιτελικά των 200μ. Και οι δύο Ελληνες αθλητές, εκτός από τους αντιπάλους τους, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και προβλήματα από τις κακές διαδρομές στις οποίες θα τρέξουν. Η Κόφφα τρέχει στην 1η διαδρομή του δεύτερου ημιτελικού και έχει φέτος την πέμπτη επίδοση ανάμεσα στις 8 συμμετέχουσες με 22.94. Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος τρέχει στη 2η διαδρομή του πρώτου ημιτελικού και έχει την τρίτη επίδοση φέτος με 20.41 ανάμεσα στους 8 που παίρνουν μέρος.

Με την πέμπτη καλύτερη επίδοση προκρίθηκε η Κατερίνα Κόφφα στα ημιτελικά των 200 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης. Η πρωταθλήτριά μας τερμάτισε τρίτη στη δ σειρά των προημιτελικών με 23.24. Την καλύτερη επίδοση στα προημιτελικά των 200 μέτρων σημείωσε η Βουλγάρα Νόρα Ιβάνοβα, που πρώτευσε στη σειρά της Κόφφα με 22.91.

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος πήρε την πρόκριση με την "ψυχή στο στόμα", αφού ήρθε 4ος στη σειρά του με 21.05 και πήρε την πρόκριση ως τέταρτος επιλαχών (προκρίνονταν οι τρεις πρώτοι κάθε σειράς και οι 4 καλύτεροι χρόνοι). Ο Παναγιώτης Σαρρής που ήρθε 6ος στη σειρά του με 21.24 έμεινε εκτός ημιτελικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ