Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προκαλεί ο "ΑΤΤΑΛΟΣ"

Σε μια νέα προκλητική ενέργεια κατέφυγε η επιχείρηση "ΑΤΤΑΛΟΣ",στα πλαίσια της προσπάθειάς της να επιβάλει κλίμα τρομοκρατίας στους εργαζόμενους. Ετσι, μετά την απόλυση 14 εργαζομένων, κάλεσε τον Γ. Ξυπόλυτο,αντιπρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου ο "Προμηθέας" και εργαζόμενο στο χώρο, σε έγγραφη απολογία!

Ειδικότερα, του ζητά να απολογηθεί εγγράφως για τις καταγγελίες σχετικά με τις απολύσεις, την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και το κλίμα τρομοκρατίας και τους εκβιασμούς που ασκούνται απέναντι στους εργαζόμενους.Την απαράδεκτη στάση των εκπροσώπων της εταιρίας καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Μετάλλου ο "Προμηθέας" και τονίζει πως οι ενέργειες αυτές αποσκοπούν στον εκφοβισμό των εργαζομένων και στην παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης στο χώρο.

Τη συμπαράστασή του στο Συνδικάτο και στον αντιπρόεδρό του, που μαζί με τους άλλους εργαζόμενους διεκδίκησαν την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και την εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας, εκφράζει με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.Το Συνδικάτο μαζί με απολυμένους της επιχείρησης θα δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στο ΕΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ