Τρίτη 13 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στήριξη...

ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ,κ. Σημίτη, το εκλογικό σώμα στηρίζει την κυβέρνησή σας, όπως είπατε και το βράδυ των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών. Απλά ... δεν την ψηφίζει!

***

Με βάση λοιπόν αυτό το... Τσουκάτειο Αξίωμα, επιτύχατε νίκη λαμπρή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η προ καιρού συγκέντρωσή σας στην Καλλιθέα είχε 500.000 κόσμο!

***

Βεβαίως, άμα σας αρέσει, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα... Συνεχίστε έτσι και καλά θα πάτε...

***

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "κεντροαριστερά", αυτή κι αν... συνέτριψε στο Δήμο Αθηναίων. Τέτοιο ρεύμα, πια, είναι... πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα και βάζει τις βάσεις για ένα βέβαιο μέλλον!

***

Αλλωστε, το είπε και στην απολογία της... συγνώμη, στις δηλώσεις της, η Μ. Δαμανάκη αμέσως μετά: "Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας"! Από πού και για... πού δε μας διευκρίνισε, αλλά στην περίπτωσή της τέτοια θέματα μένουν πάντα ομιχλώδη.

***

ΠΟΛΥΣ Ο ΛΟΓΟΣ - ως συνήθως - για το τι θα κάνουν οι πολιτικές δυνάμεις που καταγράφηκαν στις εκλογές στο β γύρο - αφού ακόμα δε λένε να την καταργήσουν αυτή τη διαδικασία.

***

Εξ ορισμού, μάλιστα, το ρόλο του "ρυθμιστή" παίρνουν οι κατά περιοχή "αντάρτες" του ΠΑΣΟΚ και οι υποψήφιοι του Συνασπισμού, που καλούνται να δώσουν το στίγμα τους ενόψει της νέας αναμέτρησης!

***

Οι πρώτοι ήρθε μάλλον η ώρα, εκτός από... αντάρτες, να δείξουν και πόσο... ΠΑΣΟΚοι είναι και να υπερψηφίσουν όπου υπάρχει υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ. Αλλωστε τη δουλιά τους (να καταγράψουν δυνάμεις) την έκαναν. Διαφορετική άποψη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ούτως ή άλλως δεν είχαν...

***

Οσο για το Συνασπισμό, το μεγαλύτερο μέρος - μιλάμε για τους υποψήφιους κι όχι για τον κόσμο φυσικά - θα... διατηρήσει αναλλοίωτη τη στάση που τήρησε και στον α γύρο, εμμένοντας στις πολιτικές του θέσεις: Θα στηρίξει ΠΑΣΟΚ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ