Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τρικυμία στην κολύμβηση

Κόντρα ΕΚΟΦ - Συνδέσμου Προπονητών για τις επιλογές της ομοσπονδίας

Κορυφώνεται η κόντρα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας με τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης.

Ως γνωστό οι προπονητές έχουν εκφράσει τη διαφωνία τους σχετικά με το πρόγραμμα αναβάθμισης της ελληνικής κολύμβησης που εφαρμόζει η Ομοσπονδία. Κυριότερα σημεία της διαφωνίας είναι ο τρόπος με τον οποίο στελεχώνονται τα εθνικά κλιμάκια καθώς και για το γεγονός ότι διάφοροι κολυμβητές που ανήκουν σε αυτά και προτιμούν να προπονούνται εκτός, διώκονται από την Ομοσπονδία. Παράλληλα εκφράζουν την αντίθεσή τους στις προσλήψεις της ΕΚΟΦ για τους εθνικούς και ομοσπονδιακούς τεχνικούς καθώς όπως επισημαίνουν υπάρχουν άτομα που βρίσκονται 18 χρόνια στην ίδια θέση. Επίσης καταγγέλλουν τον παραγκωνισμό τους από τις αποφάσεις που παίρνει η ομοσπονδία.

Χθες ήταν η σειρά του προέδρου της ΕΚΟΦ, του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, να περάσει στην αντεπίθεση κατηγορώντας τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών ότι "ψεύδονται και το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορούν χωρίς όμως να προτείνουν κάτι το διαφορετικό".

"Δυο μέρες που ήμασταν μαζί τους, μίλησα και με άκουσαν χωρίς να πουν κάτι το διαφορετικό. Τώρα βγαίνουν και κατηγορούν... Το πρόγραμμα της ομοσπονδίας έχει εφαρμοστεί κατά 80%, ενώ το υπόλοιπο 20% δρομολογείται", δήλωσε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος που επισήμανε ότι οι προσλήψεις στην ΕΚΟΦ γίνονται με κριτήρια και δεν υπάρχει κανείς συγγενής των διοικούντων, να δουλεύει στην Ομοσπονδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ