Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πόντιος Πιλάτος η ΕΠΟ

Ρίχνει τις ευθύνες στην Αστυνομία για την έλλειψη ασθενοφόρου στο ματς των Ελπίδων

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες η ΕΠΟ απαντώντας σ' όσους της χρέωσαν την ευθύνη για την απαράδεκτη απουσία ασθενοφόρου από το "Ν. Γκούμας", που ευτυχώς τελικά δεν απέβη μοιραία. Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου χρεώνει ακέραια την ευθύνη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ν. Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με τη θέση της ΕΠΟ: "Στην καθιερωμένη σύσκεψη που προηγήθηκε του αγώνα ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Φιλαδέλφειας και υπεύθυνος για την ειδοποίηση του ΕΚΑΒ και τη διάθεση ασθενοφόρου οχήματος, δεσμεύτηκε εις επήκοον όλων των συμμετεχόντων (συμπεριλαμβανομένου του Κροάτη παρατηρητή Νταμίρ Ματοβίνοβιτς) ότι θα φροντίσει να διεκπεραιώσει όλες τις αρμοδιότητές του".

Μάλιστα προς ενίσχυση των θέσεών της η Ομοσπονδία επισυνάπτει σχετικό έγγραφο από τη συνεννόηση με το αντίστοιχο Τμήμα του ΟΑΚΑ, το οποίο επίσης αναλαμβάνει την ίδια ευθύνη. Ο "Ρ" δεν έχει κανέναν λόγο ν' αμφισβητήσει τα λεγόμενα της ΕΠΟ. Αποδεχόμαστε πως το Αστυνομικό Τμήμα δεν έκανε τις δέουσες ενέργειες. Αυτό όμως δε μειώνει τις ευθύνες της Ομοσπονδίας. Ευχαρίστως θα περιμένουμε απάντηση σε δύο ερωτήματα. Γιατί τα στελέχη της δε διαπίστωσαν την έλλειψη; Αν τη διαπίστωσαν, γιατί δε φρόντισαν έστω και την ύστατη ώρα για την κάλυψή της;

Απο την πλευρά του, το ΕΚΑΒ με ανακοίνωσή του ρίχνει τις ευθύνες σε υπάλληλό του που δεν εκτέλεσε την εντολή για διάθεση ασθενοφόρου στη Ν. Φιλαδέλφεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ