Πέμπτη 15 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μηνύματα Ανγκελ

Εμφανώς χαρούμενος ο Ιορντανέσκου μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη αλλά και την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Παραδέχτηκε ότι περίμενε τη νίκη αλλά "όχι με τόσο ευρύ σκορ αφού υπήρχε άγχος και απουσίες τριών βασικών (Νικολαϊδης, Κασάπης, Μπορμπόκης)".

Παραδέχτηκε ότι η χώρα μας διαθέτει καλούς παίκτες αλλά πρόσθεσε: "Πρέπει όλοι να τους βοηθήσουμε να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Χρειάζονται υποστήριξη και περισσότερα φιλικά (σ.σ. ακούει κανείς στην ΕΠΟ;) όπως στα σωματεία τους. Ταυτόχρονα πρέπει να τους μάθουμε να είναι περισσότερο υπεύθυνοι για την Εθνική που είναι πάνω απ' όλα. Ελπίζω τα σωματεία να μην με παρεξηγήσουν". Τέλος ο Ιορντανέσκου δέχτηκε ότι "περιμένω περισσότερα από τον Τσάρτα. Είναι καλός παίκτης αλλά πρέπει να το αποδείξει".

Ο τεχνικός της Γεωργίας, Βλαδιμίρ Γκουτσάεφ, δεν παρέστη στη συνέντευξη προφασιζόμενος μεγάλη στεναχώρια. Ο βοηθός του, Σεργκέι Κουτιβάντζε, προέτρεψε την ελληνική ομάδα να παίζει πάντα έτσι και να πρόσθεσε: "Εχει μεταμορφωθεί (σ.σ. συγκριτικά με Σλοβενία) δείγμα της δουλιάς του κυρίου Ιορντανέσκου. Οπως και στους προηγούμενους αγώνες, χάνουμε τα παιχνίδια στην αρχή. Δεχόμαστε γρήγορο γκολ και τα παρατάμε. Οι παλιοί παίχτες είναι κορεσμένοι, γι' αυτό θα γίνουν αλλαγές".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ