Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Ο Στεπάνοβιτς ζητά στήριξη

Αρκετά εμπόδια φαίνεται να βρίσκει ο Δημ. Μελισσανίδης στην προσπάθειά του ν' αλλάξει τα πρόσωπα στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα υπό αλλαγή στελέχη αρνούνται να παραιτηθούν χάνοντας μια σεβαστή αποζημίωση. Ετσι οι εξελίξεις μετατίθενται για τις επόμενες μέρες, αφού τόσο ο νέος διαχειριστής όσο και οι συνεργάτες του χρειάζονται χρόνο να βρουν λύσεις. Ο τοποτηρητής της ιδιοκτήτριας εταιρίας, Τάρεν Βεν, αναχώρησε χθες και θα επιστρέψει την Τρίτη. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του συζήτησε με πολλούς αλλά "χρυσή" τομή δε βρέθηκε.

Πάντως το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Στεπάνοβιτς που χθες εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε στήριξη από τη διοίκηση, δηλώνοντας χωρίς πάντως να πείσει, ότι συνεχίζει ήσυχος τη δουλιά του και δεν επηρεάζεται.

Εν τω μεταξύ σε φιλικό η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη 2 - 2 με τον Πανιώνιο (7 Δώνης, 78 Ζουμπούλης - 29 Καρασαββίδης, 51 Ναλιτζής). Αμφότεροι οι προπονητές επισήμαναν πως το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία να ξεπιαστούν οι παίχτες από τη συνεχή προπόνηση και την αποχή από τους αγώνες. Οσο για τους "κυανέρυθρους" και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού: "Προς το παρόν δεν είμαστε έτοιμοι λόγω της διακοπής. Ομως όταν πρέπει θα είμαστε στο επίπεδο που απαιτείται. Ελπίζω να νικήσουμε στο γήπεδο μας, όπως και με τη Χάκα, και στη συνέχεια θα σκεφτούμε τον επαναληπτικό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ