Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Σφραγίζουν την πρόκριση

Τους επαναληπτικούς αγώνες του πρώτου γύρου στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας δίνουν σήμερα Ορεστιάδα και ΠΑΟ

Ετοιμες να σφραγίσουν το εισιτήριο για την πρόκριση στο β γύρο είναι οι ομάδες που εκπροσωπούν το ελληνικό βόλεϊ στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Με το 3 - 0 στις αποσκευές τους από τα πρώτα παιχνίδια, Ορεστιάδα και Παναθηναϊκός είναι τα αδιαμφισβήτητα φαβορί στα σημερινά παιχνίδια - ρεβάνς. Η Ορεστιάδα αντιμετωπίζει στις 7μμ στην Πολωνία την Μπόσμαν Μόρζε και ο ΠΑΟ στις 7.30μμ στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας τη Μεντικέμια.

Οι ακρίτες θα στερηθούν και πάλι των υπηρεσιών του Θοδωρή Μπάεφ που έχει προβλήματα στον ώμο. Αντίθετα οι "πράσινοι" της Αθήνας θα ενισχυθούν από τον Αντ. Κοβάτσεφ που επέστρεψε στις τάξεις τους.

  • Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ανδρών. Σήμερα οι διεθνείς επιστρέφουν από το Λουτράκι και μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό. Στη συνέχεια στην προετοιμασία της Εθνικής θα ενταχθούν και οι παίκτες της Ορεστιάδας και του ΠΑΟ που θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
  • Στο νέο κλειστό γυμναστήριο "Καραμπίνη" θα αγωνίζεται ο νεοφώτιστος Ιωνικός Νίκαιας. Η αγωνόδικος επιτροπή αποφάσισε χτες την αλλαγή έδρας του σωματείου από το κλειστό του Πλάτωνα.
Ακολουθούν το ελληνικό παράδειγμα

ΗΑυστραλία, ο Καναδάς και η Γαλλία θ' αντικαταστήσουν τις εθνικές ομάδες των Ελλάδας, Κορέας και Βουλγαρίας στη διοργάνωση του Γουόρλντ Λιγκ του 1999.

Οι τρεις όμιλοι συγκροτήθηκαν ως εξής: Α Ομιλος: Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Αυστραλία, Β Ομιλος: Ολλανδία, Βραζιλία, Ισπανία, Καναδάς, Γ Ομιλος: Κούβα, Γιουγκοσλαβία, Αργεντινή, Γαλλία

Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί 28 Μάη - 4 Ιούλη και η τελική στην Αργεντινή 12 - 17 Ιούλη.

Στη νέα διοργάνωση θα εφαρμοστεί το σύστημα συνεχούς καταγραφής πόντων για τα τέσσερα πρώτα σετ, που θα λήγουν στους 25 πόντους, ενώ το πέμπτο θα λήγει στους 15 πόντους, κάτι που ήδη εφαρμόζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ