Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πήρε βαθιά ανάσα

Με διπλή σημασία η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαντάρ

Με "ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" ήτανη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαντάρ με 71 - 55 για την 4η αγωνιστική του Γ Ομίλου στην Ευρωλίγκα. Και αυτό γιατί δεν είναι μόνο η βαθμολογική σημασία της νίκης που έδωσε το δικαίωμα στους "ερυθρόλευκους" να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου, αλλά και η εμφάνιση των παικτών του Ντούσαν Ιβκοβιτς, που κατά κάποιο τρόπο ξέσπασαν για τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων ημερών.

"Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας. Σκοπός μας είναι να παίζουμε καλό μπάσκετ προκειμένου να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, αφού ξέρουμε πόσο βοηθάει η παρουσία του", δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Ντούσαν Ιβκοβιτς, που δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στους παίκτες του για την απροσπέλαστη άμυνα που έπαιξαν στην επανάληψη.

Ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν ο Αριαν Κόμαζετς που πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι σήμερα, παίρνοντας τη ρεβάνς για την άσχημη εμφάνισή του στον αγώνα με το Μαρούσι. Χάρη σε αυτόν ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το 46 - 42 σε 57 - 42 μέσα σε ένα δίλεπτο, κάνοντας από κει και πέρα το παιχνίδι τυπική διαδικασία, αφού ο Κροάτης παίκτης αποτέλεσε την καλύτερη λύση στην άμυνα ζώνης της Ζαντάρ με τους 29 πόντους που σημείωσε.

Εξίσου σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντράγκαν Τάρλατς, ο οποίος "εξαφάνισε" τον Κόβασιτς, ενώ ήταν πολύ καλός και επιθετικά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόμαζετς 29, Γκολντγουάιρ 4, Βούκσεβιτς 3, Παπανικολάου 9, Αντ Μενσά, Σούλης 2, Φασούλας 1, Τάρλατς 12, Ομπέρτο 6, Ρότζερς 5.

ΖΑΝΤΑΡ: Ερίαβετς, Ρούζιτς Γ. 11, Κοβάσιτς 13, Μουγιάγκιτς 5, Ερτέγκοβιτς 2, Λιούις 8, Ρούζιτς Τ., Νάγκλιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ