Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ντέρμπι από τα παλιά...

ΠΑΟΚ και Αρης συγκρούονται σήμερα στο παιχνίδι που κλέβει την παράσταση της 5ης αγωνιστικής

Ενα ντέρμπι με έντονα σημάδια (αυτή τη φορά ίσως τα πιο έντονα των τελευταίων ετών) του παρελθόντος επιφυλάσσει η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ενας αγώνας ΠΑΟΚ - Αρη πάντα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μάλιστα εάν είναι και ένα ντέρμπι κορυφής όπως το φετινό, αφού και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς. Κάτι που είχαμε να το δούμε αρκετά χρόνια...

Και στα δύο στρατόπεδα επικρατεί αναβρασμός ενόψει του μεγάλου αγώνα και ήδη τα πνεύματα έχουν ανάψει από την απόφαση του ΠΑΟΚ να μη δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Αρη (κάτι που έχει το δικαίωμα να κάνει σύμφωνα με τους κανονισμούς).

Ετσι λοιπόν στο Αλεξάνδρειο σήμερα στις 21.00 (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) θα βρεθούν μόνο οπαδοί του Δικεφάλου, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Σβι Σερφ, αφού είναι γνωστό το πόσο υπολογίζει τη βοήθεια του κόσμου.

"Ο αγώνας με την Τιμσίστεμ ανήκει στο παρελθόν. Εγιναν κάποια λάθη αλλά δεν είναι δυνατόν πριν από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Αρη, να καθίσουμε και να τα αναλύσουμε. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα", δήλωσε ο Ισραηλινός τεχνικός του ΠΑΟΚ, που προβληματίζεται για τις μικροενοχλήσεις που νιώθει ο Κινγκ στη μέση. Ο Αμερικανός συνεχίζει τη θεραπεία και όλοι στο Δικέφαλο ελπίζουν ότι σήμερα δε θα τον επηρεάσει ο τραυματισμός του.

Με ανεβασμένο ηθικό από τη νίκη τους στη Γερμανία επί της Τρίερ για το Κύπελλο Κυπελλούχων, οι "κιτρινόμαυροι" δηλώνουν αισιόδοξοι για την τελική έκβαση του σημερινού παιχνιδιού. Το γεγονός ότι δε θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους δε φαίνεται να τους ανησυχεί ιδιαίτερα, αντίθετα, μάλλον τους δίνει περισσότερες δυνάμεις αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις του Ντίνου Αγγελίδη: "Δε μας πείραξε καθόλου. Απλώς θα είναι πολλοί αυτοί που θα στεναχωρηθούν στο τέλος".

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλιά, ρίχνοντας το βάρος των προσπαθειών του στο πώς θα σταματήσει τους Μπέρι και Κινγκ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις την "εξουδετέρωση" του Κινγκ θα αναλάβει ο Παναγιώτης Λιαδέλης, ενώ το δύσκολο έργο για την αντιμετώπιση του Μπέρι θα το έχει ο "συνήθης ύποπτος" για τέτοιες δουλιές, Γιώργος Σιγάλας.

ΑΕΚ - Πανιώνιος χωρίς Δενδρινό

Κατά τα άλλα το δεύτερο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι "κιτρινόμαυροι" που την Τρίτη επικράτησαν εκτός έδρας της ΚΚ Ζάγκρεμπ θα προσπαθήσουν σήμερα εκτός από τη νίκη να πραγματοποιήσουν μια ακόμη καλή εμφάνιση, προκειμένου να σβήσουν και τα τελευταία μελανά σημάδια από την ήττα στο Περιστέρι. Ο Γιώργος Καλαφατάκης έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του για το σημερινό παιχνίδι, αφού πιστεύει ότι κρύβει παγίδες παρά την άσχημη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Η παραίτηση του Μάκη Δενδρινού χτες επιβεβαίωσε το βαρύ κλίμα και την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς εκτός του Ελληνα τεχνικού τις βαλίτσες του ετοιμάζει και ο Αμερικανός Μακάσκιλ. Στο σημερινό παιχνίδι το κοουτσάρισμα θα αναλάβει ο Ηλίας Αρμένης, ενώ υποψήφιοι αντικαταστάτες του Δενδρινού φέρονται ένας εκ των Γιατζόγλου, Ιωάννου, Κορωναίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ