Τρίτη 27 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Υπ' ατμόν" ο Στεπάνοβιτς

Η ισοπαλία στον Κορυδαλλό και ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο προήλθε αποτέλεσε τη... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η απόφαση αποπομπής του Στεπάνοβιτς αποτελεί πραγματικότητα. Αμέσως μετά το πέρας του αγώνα τα τηλέφωνα των διοικούντων πήραν "φωτιά". Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν, όπως βέβαια από φιλάθλους και παίχτες, δε γράφονται γιατί σίγουρα προκαλούν τις συνέπειες του σχετικού νόμου...

Κατάσταση που συνεχίστηκε και χτες. Οι υπεύθυνοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ συναντήθηκαν, τα ξανάπαν τηλεφωνικά και συμφώνησαν πως ο Γιουγκοσλάβος δεν μπορεί να μείνει άλλο στην ομάδα. Ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν και το ερώτημα είναι απλώς αν θ' αποζημιωθεί ή οι διοικούντες εκτιμούν πως βρήκαν τρόπο να γλιτώσουν τα λεφτά. Σε μια τέτοια περίπτωση φυσικά οι δικαστικές διαμάχες πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Η επισημοποίηση της αποπομπής θα γινόταν αργά χτες το βράδυ ή σήμερα. Επιπλέον κώλυμα, σύμφωνα με τους "παροικούντες την Ιερουσαλήμ", ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του. Στελέχη της εταιρίας βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με αρκετούς και αξιολογούσαν τις λύσεις. Βάσιμο είναι και το σενάριο με τον Εθνικό Αστέρα στον πάγκο να βρίσκεται ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος. Από την πλευρά του ο "γερμανοαναθρεμμένος" τεχνικός έδειχνε και χθες να βρίσκεται στον κόσμο του. Απαντώντας στους επικριτές του δήλωσε: "Δε μετανιώνω. Είμαστε καλύτεροι, πιέζαμε γιατί να κάνω αλλαγές;".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ