Τρίτη 27 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-0
Εκαναν αγγαρεία

Μετά από ένα μετριότατο παιχνίδι ο Πανιώνιος παραχώρησε την πρώτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα και η Βέροια κατάφερε έτσι να ζευγαρώσει τους βαθμούς της στη διοργάνωση. Οι λιγοστοί φίλαθλοι πρέπει να "σιχτίρισαν" τον εαυτό τους για την επιλογή της παρουσίας σ' έναν αγώνα που ήταν κακοποίηση του αθλήματος. Αργές ομάδες, ασύνδετες, χωρίς φαντασία και επιλογές. Θα 'λεγε κανείς ότι ο συναγωνισμός τους δεν αφορούσε το γκολ, αλλά τα λάθη...

Με τη λογική λοιπόν του "μη χείρον βέλτιστο" στο α' σαρανταπεντάλεπτο η Βέροια ήταν πιο συγκροτημένο σύνολο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έκαναν κάποιες προσπάθειες πιο σοβαρές, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες. Πάντως κλασικότερη περίπτωση να μπει γκολ είχαν οι "κυανέρυθροι". Στο 50 ο διαιτητής Βαλλιάνος ανακάλυψε πέναλτι του Τσιγιάννη στον Σαπουντζή, αλλά ο "παθών" έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Κίτρινη κάρτα είδαν οι Μπουγάς, Μητσιόπουλος, Καστανιώτης, Μαλλούς, Μήρας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρακόσια, Ιωαννίδης, Μπουγάς, Ρόμπινς (46 Ναλιτζής), Χέιλοκ, Σαπουντζής, Κάφαλης, Μητσιόπουλος, Καμίτσης, Ζαχόπουλος, Καρασαββίδης (46' Μπέργκενσεν).

ΒΕΡΟΙΑ: Δέλλιος, Καστανιώτης, Στεφάνοβιτς (76' Βόρκαπιτς), Μαλλούς, Τσαλουχίδης, Στόικα (73' Μητσάκης), Θωμαϊδης, Δερμιτζόγλου, Τσιγιάννης, Πάκαλτσης, Χατζίδης (60' Μήρας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ