Τρίτη 27 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Τεσσάρες από Αγιαξ, Κροάσια

Στην αδύναμηΚαμπούρ έβγαλε τα απωθημένα του, για την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Αγιαξ που τη νίκησε με 4-0 για την 10η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.Τα γκολ του Αγιαξ, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, σημείωσαν ο Ρόναλντ ντε Μπουρ (44), ο Λαμπέρτο (52) ο Αρβελάτζε (77) και ο Χούκστρα (88).

Τη χαρά της νίκης γεύτηκε και η Αρσεναλ που για την Πρέμιερ Λιγκ πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία της επικρατώντας με 2-1 της Μπλάκμπερν χάρις σε δυο γκολ του Ανελκά (25) και του Πετί (39).

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας και η πολύ καλή εμφάνιση του Θεοδώρου Ζαγοράκη με τη φανέλα της Λέστερ στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του αγγλικού πρωταθλήματος Αστον Βίλα.

Με ένα παλιό γνώριμο στους Ελληνες φιλάθλους στον πάγκο της, τον Βέλιμιρ Ζάετς, η Κροάσια νίκησε με 4-0 εκτός έδρας τη Ζάγκρεμπ και πλέον φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μια ακόμη ήττα για το γαλλικό πρωτάθλημα γνώρισε η Λανς η οποία ηττήθηκε από τη Μονπελιέ. Τα ίδια ισχύουν και για τον αντίπαλο του Πανιωνίου στο Κύπελλο Κυπελλούχων Απόλλωνα Λεμεσού,που έχασε στην έδρα του από την Ομόνοια με 5-1.

Εξάλλου στην Ιταλία η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι στο Καμπιονάτο,αφού επικράτησε της Ιντερ με 1-0. Η πρωτοπόρος Φιορεντίνα συνέχισε της επιτυχίες της επικρατώντας άνετα της Σαλερνιτάνα με 4-0.

Τέλος, σε μόνιμη πρωταθλήτρια της Ρωσίας τείνει να εξελιχθεί η Σπαρτάκ Μόσχας, αφού μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος νίκησε με 3-1 τη Σίνικ Γιάροσλαβ και κατέκτησε μαθηματικά τον 3ο συνεχόμενο τίτλο της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ