Κυριακή 1 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Επέτειοι

Ο Δήμος ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ πραγματοποιούν σήμερα στις 10.30 πμ εκδήλωση για να τιμηθεί η 55η επέτειος της ιστορικής Μάχης της Μακρακώμης, ανάμεσα στις δυνάμεις του ΕΛΑΣ της περιοχής και τους Γερμανούς κατακτητές, στις 6-10-1943.

  • Το Παράρτημα ΑΙΓΑΛΕΩ της ΠΕΑΕΑ καλεί τα μέλη του και τους φίλους της Αντίστασης σε εκδήλωση σήμερα στις 10.30 πμ,στην αίθουσα "Γιάννη Ρίτσου" στο Παλαιό Δημαρχείο, για να τιμήσουν τα 57 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ και τα 80χρονα του ΚΚΕ.
Πολιτικό μνημόσυνο

Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ και οι συνεργαζόμενες μ' αυτήν Ενώσεις ΠΕΑΤΑΘ, ΠΕΑΤΕΑ, ΠΕΕΠΠ, ΠΕΑΦΕ, Αντιστασιακών Εκπαιδευτικών θα τελέσουν Πολιτικό Μνημόσυνο την Πέμπτη 19-11-98,στις 6 μμ,για τους αποβιώσαντες αγωνιστές που διατέλεσαν μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των παραπάνω Ενώσεων. Θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα και μετάλλια.

Επειδή δεν είναι γνωστά τα ονόματα πολλών, καθώς και οι διευθύνσεις των κατοικιών των συγγενών τους, παρακαλούνται οι τελευταίοι να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση της ΠΕΑΕΑ στα τηλέφωνα: 8831.368 και 8821.698, για να τους αποσταλούν οι σχετικές προσκλήσεις.

Καπετάν "Ανάποδος"

Οι συγγενείς του αείμνηστου καπετάν "Ανάποδου", Θύμιου Καψή,οι συναγωνιστές του της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, καθώς και τα Παραρτήματα Χαλκίδας, Λίμνης, Ιστιαίας, Λ. Αιδηψού και Αλιβερίου διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν του, καθώς και όλων των συντρόφων του. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα στις 11.30 πμ στο εκκλησάκι Αγιος Γεώργιος, στο Προκόπι Ευβοίας. Τόπος όπου έπεσε ο καπετάν "Ανάποδος", κάτω από τις αμερικανικές σφαίρες στις 5 Νοέμβρη 1949. Για την εκδήλωση δρομολογούνται πούλμαν που ξεκινούν:

- Χαλκίδα,στις 10 πμ από την πλατεία Αγοράς.

- Κεντρικά γραφεία της ΠΕΑΕΑ, στις 7.30 πμ από την πλατεία Κάνιγγος. - ΠΕΑΤΑΘ,από την πλατεία Κάνιγγος στις 8 πμ.

- Περιστέρι,από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας στις 7 πμ (εισιτήριο 2.000 δρχ.).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ