Παρασκευή 27 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΙΕΘΝΗ
Από καλύτερες θέσεις στον αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, προς τον πρόεδρο του ΚΚ Τσεχίας - Μοραβίας, Μιροσλάβ Γκρεμπενίτσεκ

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα απέστειλε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, στον πρόεδρο του Κομμουνιστικού Κόμματος Τσεχίας - Μοραβίας, Μιροσλάβ Γκρεμπενίτσεκ, για την επιτυχία του κόμματός του στις πρόσφατες εκλογές στη χώρα του. Το κείμενο του τηλεγραφήματος έχει ως εξής:

"Αγαπητέ σύντροφε,

δεχτείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια, εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ και όλων των κομμουνιστών της Ελλάδας, για την επιτυχία του Κομμουνιστικού Κόμματος Τσεχίας - Μοραβίας στις πρόσφατες τοπικές εκλογές, καθώς και στις συμπληρωματικές εκλογές για τη Γερουσία.

Η συνεχιζόμενη αύξηση της επιρροής του ΚΚ Τσεχίας - Μοραβίας, σε συνθήκες μάλιστα πλήρους αποκλεισμού του από τα ΜΜΕ, δείχνει την αύξηση του πολιτικού κύρους και του ρόλου του ΚΚ στη Δημοκρατία της Τσεχίας.

Σας ευχόμαστε από τις νέες θέσεις που κατέκτησε το κόμμα σας να συνεχίσετε με μεγαλύτερη επιτυχία την προσπάθεια για την οργάνωση του αγώνα της εργατικής τάξης και των άλλων εργαζομένων της χώρας σας, για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους, που κινδυνεύουν σήμερα ακόμη περισσότερο μπροστά στον κίνδυνο της ένταξης της χώρας σας στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Πιστεύουμε πως η νέα επιτυχία του ΚΚ Τσεχίας - Μοραβίας βοηθάει ευρύτερα τον αγώνα των λαών της Ευρώπης ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, την πάλη για το σοσιαλισμό".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ