Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδική θαλπωρή

"Είμαι αυτό που κυνηγάω" δηλώνουν με τον καινούριο δίσκο τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές της χρονιάς. Οι "Συνήθεις Υποπτοι" ξετυλίγουν τα καινούρια τους τραγούδια από αύριο και για 20 βραδιές στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 97, Ανω Πετράλωνα). Είκοσι παραστάσεις (από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο) έως τις 17 του Δεκέμβρη που στηρίζονται κυρίως σε καινούριο υλικό, αλλά περιλαμβάνουν και αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

  • Τέσσερις έκτακτες μουσικές παραστάσεις αποφάσισαν να δώσουν οι "Πυξ Λαξ" στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι), προκειμένου να ικανοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους των τραγουδιών τους. Ετσι, το συγκρότημα, που σύμφωνα με το πρόγραμμα ολοκληρώνει αύριο τις εμφανίσεις του στο χώρο, θα δώσει τέσσερις ακόμη παραστάσεις, με πρώτη τη σημερινή. Ακολουθούν στις 23 και 30/12 και στις 6/1. Ωρα έναρξης: 10.30μμ.
  • Αύριο (11μμ), στο "Κάμελ" (Βουλιαγμένης 268, Αγ. Δημήτριος) εμφανίζεται το συγκρότημα "Ονειροπαγίδα", καταθέτοντας τη δική του πρόταση στο χώρο του "εναλλακτικού" ήχου.
  • Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στον "Αέρα" (κεντρική πλατεία Πετρούπολης) θα κάνει η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης",που ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο χώρο την Παρασκευή. Ενα πολύωρο πρόγραμμα με τραγούδια του Μ. Θεοδωράκη, ερμηνευμένα από τους Σωτηρία Λεονάρδου, Αλέξια, Κώστα Θωμαϊδη και Παναγιώτη Καραδημήτρη,κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, μέχρι τις 2 του Γενάρη. Ωρα έναρξης 11μμ, τιμή εισόδου 3.000 δραχμές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ