Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Με την πλάτη στον τοίχο

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά αυτό δεν αναιρεί την άποψη ότι κι οι τέσσερις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στο Κύπελλο Κόρατς βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Οι τρεις κινδυνεύουν άμεσα με αποκλεισμό, ενώ ακόμα κι ο Πανιώνιος που αγωνίζεται εντός έδρας, θα πρέπει να ξεπεράσει τις άσχημες εμφανίσεις των τελευταίων ημερών για να προκριθεί.

Τη Ρέτζιο Εμίλια φιλοξενεί στις 20.30 ο Πανιώνιος στη Ν. Σμύρνη. Στόχος της ομάδας του Αντρ. Ματζόν, η ανατροπή του 69 - 79 του πρώτου αγώνα. Με τους Ιταλούς δε θα αγωνιστεί ο Αμερικανός Μουρ.

Στη Ρωσία αγωνίζεται το Ηράκλειο με αντίπαλο την Αρσεναλ Τούλα. Πριν μια βδομάδα στην Κρήτη οι Ρώσοι πήραν ισοπαλία 69 - 69 και είναι φαβορί για την πρόκριση.

Νίκη και μόνο νίκη χρειάζεται και ο Απόλλωνας στο Ισραήλ για να προκριθεί. Η ομάδα της Πάτρας αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Ρισόν, με την οποία είχε έρθει ισόπαλη 75 - 75 στο πρώτο παιχνίδι.

Στη Λιθουανία δοκιμάζεται ο Παπάγου, με αντίπαλο τη Σιαουλάι. Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Τ. Κορωναίου είχε νικήσει με 74 - 67 και σήμερα ενισχυμένη με τον Αμερικανό Πελ ελπίζει να κρατήσει τη διαφορά. Η ομάδα ταξίδεψε στο Βίλνιους μέσω Φρανκφούρτης κι από κει άλλα 200 χιλιόμετρα οδικώς για το Σιαουλάι, ένα ταξίδι σωστή οδύσσεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ