Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βγήκαν τα αστέρια

Η ΦΙΦΑ έδωσε χτες στη δημοσιότητα τα ονόματα των τριών ποδοσφαιριστών, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς και το όνομα του οποίου θα γίνει γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 1 Φλεβάρη σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για τους Ρονάλντο (Βραζιλία / Ιντερ), νικητή του τίτλου τα δύο προηγούμενα χρόνια, Νταβόρ Σούκερ (Κροατία / Ρεάλ Μαδρίτης) και Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία / Γιουβέντους).

Τον καλύτερο ποδοσφαιριστή θα αναδείξουν με την ψήφο τους για όγδοη συνεχή χρονιά 129 προπονητές εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο.

Στο γκαλά της ΦΙΦΑ, που θα γίνει την 1η Φλεβάρη στο Εθνικό Θέατρο της Καταλούνια, θα υπάρξουν και άλλες βραβεύσεις, όπου μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν η ανάδειξη της καλύτερης εθνικής ομάδας του 1998, η καλύτερη ομάδα της χρονιάς σύμφωνα με την ειδική βαθμολογία της ΦΙΦΑ, η απονομή του βραβείου της παγκόσμιας ομοσπονδίας για το "ευ αγωνίζεσθαι". Ακόμη θα γίνει η βράβευση των κορυφαίων ποδοσφαιριστών αλλά και των πρώτων σκόρερ του Μουντιάλ '98 της Γαλλίας, του καλύτερου τερματοφύλακα και του "ευ αγωνίζεσθαι" της διοργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ