Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΑΟ
Στο προσκήνιο πάλι ο Σούκερ

Το όνειρο της απόκτησης του Νταβόρ Σούκερ ξαναζωντανεύει ο ισπανικός Τύπος για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ο διακαής πόθος των "πρασίνων" είναι έντονα απογοητευμένος από την αγωνιστική μεταχείριση που τυγχάνει από τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκους Χίντινγκ και σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Παναθηναϊκό.

"Ημουν πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ και όμως ο προπονητής μου εξακολουθεί να μη με εμπιστεύεται. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε θα ζητήσω από τον πρόεδρο να φύγω, αν και εγώ όπως έχω δηλώσει πολλές φορές η Ρεάλ είναι η μόνη ομάδα στο μυαλό μου", δήλωσε ο Κροάτης σούπερ σταρ στον ισπανικό Τύπο για τη σχέση τους με τον Γκους Χίντινγκ.

Ανάλογα είναι και τα αισθήματα του Φερνάντο Μοριέντες. Ο 22χρονος φορ είναι και αυτός έντονα δυσαρεστημένος από τον Χίντινγκ και τόνισε πως σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει μεταγραφή αν συνεχιστεί ο παραγκωνισμός του από την ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός στοχεύει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες κόντρα στην Ελευσίνα για το κύπελλο Ελλάδας. Απόντες θα είναι οι Μπασινάς, Κωνσταντινίδης που είναι τιμωρημένοι, όμως επιστρέφει ο Λαγωνικάκης.

Οσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο Βασίλης Δανιήλ είναι... γρίφος αφού είναι φανερό ότι η ομάδα χρειάζεται αγωνιστικό λίφτιγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ