Παρασκευή 18 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοι Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικες μουσικές εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους, θα πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες στη "Στοά του Βιβλίου".Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Συναυλία με την Γεωργία Παπαδημητρίου και την Λουκία Σπανάκη (19/12, 12μ). Μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα (20/12, 3μμ). Στις 21/12 (6μμ) θα παρουσιαστεί "Το νυφικό που χωρούσε σε ένα καρύδι",το λαϊκό ελληνικό παραμύθι ξαναγραμμένο από τον Μενέλαο Στεφανίδη και θεατροποιημένο από μέλη της ομάδας τέχνης "Πάροδος". Στις 22/12 κάλαντα Χριστουγέννων (11πμ) και συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Καλλιθέας. Στις 23/12, συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου (12μ) και χριστουγεννιάτικοι ύμνοι από το Σύλλογο προς Διάδοσιν της Εθνικής Μουσικής Σίμωνος Καρά (8μμ). Χριστουγεννιάτικη συναυλία από το Εθνικό Ωδείο (24/12, 12μ).

  • Χρωματιστά και μελωδικά είναι τα φετινά Χριστούγεννα στο "Σπίτι της Κύπρου" (Ηρακλείτου 10). Στις 19/12 (10.30πμ), σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Καστανιώτη", η Σ. Μαντουβάλου και η Μ. Ραγιά περιμένουν τους μικρούς φίλους για να ζωγραφίσουν ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Η Κ. Ζαχαροπούλου καλεί τα παιδιά σε ένα εικαστικό παιχνίδι. Στη 1 το μεσημέρι η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Παλαιού Φαλήρου θα παρουσιάσει τραγούδια και κάλαντα των ημερών. Το Μουσικό Εργαστήρι του Εθνικού Ωδείου θα ερμηνεύσει έργα Βιβάλντι, Μπαχ και Ντόμπλερ.Στα παιδιά θα μοιραστούν δώρα - βιβλία.
  • Στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Ηλιούπολης (8μμ) στις 19/12 φιλοξενείται χριστουγεννιάτικη συναυλία με τη Φιλαρμονική του δήμου.
  • Την ίδια μέρα (7.30μμ) στον "Παρνασσό" (πλατεία Καρύτση), το Αττικό Ωδείο θα δώσει χριστουγεννιάτικη συναυλία.
  • Με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα πραγματοποιεί στις 21/12 (8.30μμ) την πρώτη της εμφάνιση, η μεικτή χορωδία του Δήμου Ψυχικού. Η συναυλία δίνεται στο "Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου" (Δρόσου και Δροσίνη).
  • Στις 20/12 (7μμ) στο Θέατρο Κολεγίου Αθηνών φιλοξενείται εορταστική χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο "Εν χορδαίς και ωδαίς αλαλάξωμεν".
  • Στις 19/12 (11πμ), στο "Πνευματικό Κέντρο" του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) θα πραγματοποιηθεί γιορτή με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Μουσικής Δωματίου του Εθνικού Ωδείου και της Παιδικής Χορωδίας "Μανώλης Καλομοίρης".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ