Κυριακή 30 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 του Αυγούστου ολοκληρώνεται το 4ο Διεθνές Τουρνουά της Κορίνθου, που διεξάγεται στο κτίριο του Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρου από τις 25 Ιούλη, με διοργανωτές την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον τοπικό Σκακιστικό Σύλλογο «Ο ΤΙΜΟΛΕΩΝ».

Μεταξύ των 100 και πλέον συμμετεχόντων είναι και οι G.M. Βασίλης Κοτρωνιάς, Γιάννης Νικολαΐδης, ο πρωταθλητής Ρωσίας Σεργκέι Βολκόβ (2590), οι Ουκρανοί G.M. Νοβίκοβ και Σέρνιν, οι Γιουγκοσλάβοι Κοζάνοβιτς, Ντράζιτζς, οι Ουζμπέκοι Βαρσόβ, Σαφίν, οι Βούλγαροι Κιριάκοβ, Μπαγκατούροβ κ.ά.

Τα χρηματικά έπαθλα ανέρχονται στο 1.500.000 δραχμές. Για κάθε πληροφορία στο τηλ. 0741-22082 κ. Γιώργο Γκίλα. Επίσημη σελίδα Ιντερνετ www.chess.gr/korinthos.

ΜΕΤΑ ΑΠΟΝ ΕΝΑχρόνο απουσίας, η Ευβοϊκή Ενωση Σκακιστών, σε συνεργασία με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, διοργανώνει το καθιερωμένο Ανοικτό Διεθνές Τουρνουά Χαλκίδας από 11 έως 18 Αυγούστου 2000. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο παραλιακό ξενοδοχείο «Best Western Lucy Hotel» και ο πρώτος νικητής θα πάρει τιμητικό έπαθλο 50.000 δρχ. ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα θα είναι ύψους 1.750.000 δρχ.

Για κάθε πληροφορία στο Greek Chess On Line www.greek chess com/halkida 2000.htm καθώς και στον κ. Νίκο Γιαμαρέλλο τηλ. 0221-81256.

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣεταιρίες κατασκευής Η/Υ έρχονται σε αντίθεση με πολλούς ισχυρούς Γκραν Μάστερς του παγκόσμιου σκακιού, αλλά και με την πλειοψηφία των μελών της FIDE, για το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ηλεκτρονικών υπολογιστών από τα αξιολογημένα διεθνή τουρνουά. Τόσο οι εταιρίες, όσο και αρκετοί διοργανωτές επικαλούνται τις «επιτυχίες» των Η/Υ και προσπαθούν να αποφύγουν τον αποκλεισμό τους...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ