Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στα μονοπάτια της τζαζ

Μπλουζ, φανκ, σόουλ, τζαζ για τα Χριστούγεννα στο "Χαφ Νοτ" (Τριβωνιανού 17, Μετς), στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η Σκάρλετ Λι Μουρ με την μπάντα της. Τραγουδίστρια του μπλουζ με θεατρική παιδεία και δραστηριότητα η Σκάρλετ καλύπτει ένα ευρύ ρεπερτόριο απ' όλη την παράδοση του μπλουζ μέχρι τις μέρες μας.

  • Στο "Μπλουζ Χολ" (Αρδηττού 44, Μετς) συνεχίζουν μέχρι και την Κυριακή τις εμφανίσεις τους ο Φλάτοπ Τομ και οι "Τζαμπ Κατς", ένα σύνολο ταλαντούχων μουσικών, που παίζει χορευτικά μπλουζ της Δυτικής Ακτής, σουίνγκ, ριθμ εντ μπλουζ του '50 και ροκ εντ ρολ.
  • Παραμονή Χριστουγέννων με τη μαύρη χορευτική μουσική των "Μπλουζ Μπαγκ", αύριο στο "Χι - Χατ" καφέ (Κρουσόβου 1, Χίλτον). Στον ίδιο χώρο την Παρασκευή εμφανίζονται οι "Ντάουν Τάουν Μπιτ".
  • Αύριο (11μμ), επίσης, στο "Αλλότρια" (Αγ. Ιωάννου 65, Αγ. Παρασκευή) φιλοξενούνται οι μουσικές μιας άγριας γης. Ο λόγος για το εννιαμελές συγκρότημα "Τιέρρα Μπράβα", που θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στη δημοφιλή χορευτική μουσική των ισπανόφωνων τροπικών, τη σάλσα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ