Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Το φιλικό για Κατσούρη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.- Κάτω από συνεχή βροχή, χιονόπτωση και χαμηλή θερμοκρασία, έγινε το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της εθνικής ομάδας των Ελπίδων, στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή των δύο αυτών ομάδων, που το νήμα της ζωής του κόπηκε στις 9 Φεβρουαρίου του χρόνου που φεύγει.

Στην Τούμπα το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελπίδων τελείωσε με 0 - 3 υπέρ των διεθνών, αλλά αυτό μικρή σημασία είχε. Σε τέτοια παιχνίδια άλλωστε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Για την ιστορία όμως, αναφέρεται πως σκόρερ των τριών τερμάτων της νικήτριας ομάδας των Ελπίδων είναι οι Σωτήρης Κωνσταντινίδης στο 30ό, Καραγκούνης στο 59ο και Κωστούλας στο 80ό.

Τον αγώνα παρακολούθησαν 500 - 600 περίπου τολμηροί θεατές, ενώ μεταξύ αυτών στις κερκίδες ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής Ανγχελ Ιορντανέσκου, ο γγ της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, όλη η ποδοσφαιρική ομάδα της Νάουσας, προηγούμενη ομάδα του Κατσούρη, και φυσικά οι γονείς του παίκτη και ο 17χρονος αδελφός του. Ο τελευταίος μάλιστα πήρε μέρος τιμητικά στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού, με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Σαμαράς, Νάστος, Κουλακιώτης, Κυριακίδης, Λαγωνίδης, Μαχαιρίδης, Καπετανόπουλος, Τσουρσουνίδης, Βρύζας, Κατσιαμπής.

Στην επανάληψη έπαιξαν ακόμα οι Βελλής, Παστός, Παντελιάδης, Καφές, Ζαφειρίου, Φραντζέσκος, Σαλπιγγίδης, Ετόγκ και οι γκολκίπερ Θέμελης, Ψωμιάδης και Θαμνίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ:Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Κόλτζος, Αλεξόπουλος, Γκούμας, Αντζας, Καραγκούνης, Ν. Λυμπερόπουλος, Στολτίδης, Κωνσταντινίδης, Κιάσσος.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Σ. Λυμπερόπουλος, Λάκης, Δερμιτζάκης, Κωστούλας, Κουτσουρές, Λαμπριάκος, Πανόπουλος, Μπασινάς, Σφακιανάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ