Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ατυχοι οι "αιώνιοι"

Ολυμπιακός και ΠΑΟ κληρώθηκαν να παίξουν εκτός έδρας με Ιωνικό και Πανηλειακό

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν οι μεγάλοι άτυχοι της χθεσινής κλήρωσης για το Κύπελλο Ελλάδας. Στους νοκ άουτ αγώνες ο πρώτος θ' αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στη Νίκαια και ο δεύτερος τον Πανηλειακό στον Πύργο. Ετσι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Οπως αναγνώρισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς "πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι. Ο Ιωνικός είναι ομάδα με ικανότητες, αυτό άλλωστε το απέδειξε και στο Ηράκλειο όπου κέρδισε τον ΟΦΗ. Ελπίζω να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι".

Πολύ δουλιά αναμένεται να 'χει ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, Β. Πουρλιοτόπουλος, που δήλωσε: "Σαφώς είναι μια δύσκολη κλήρωση. Θ' αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό σε μια περίοδο ιδιαίτερης φόρμας. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε περισσότερο γιατί παίζουμε στην έδρα μας".

Και ο Β. Δανιήλ δεν μπορούσε να 'ναι ευχαριστημένος αφού υπήρχαν περισσότερο ποθητοί αντίπαλοι. Οπως ανέφερε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Χρειάζεται σοβαρότητα και πειθαρχία για να φτάσουμε στην πρόκριση". Πιο τυχερή στάθηκε η Ξάνθη, που εντυπωσιάζει ως τώρα, αφού θα υποδεχτεί τον ΑΟ Καρδίτσας. Παρ' όλα αυτά ο εκπρόσωπός της επισήμανε πως χρειάζεται προσοχή για ν' αποφευχθούν εκπλήξεις και πρόσθεσε: "Η τύχη ευνοεί τις δυνατές και μεγάλες ομάδες. Η Ξάνθη είναι τέτοια και το αποδεικνύει η πορεία της".

Τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στις 13 Γενάρη είναι: Αιολικός - Καλαμάτα, Μηχανιώνα - Ηρακλής, Λάρισα - Αθηναϊκός, ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός και Λύκοι - Κοζάνη. Η κλήρωση της επόμενης φάσης των "8", όπου οι αγώνες θα είναι διπλοί, θα γίνει στις 18 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ