Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επιμένουν στις κινητοποιήσεις

Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα τα γήπεδα θα παραμείνουν άδεια. Οχι βέβαια στις κερκίδες, που έτσι και αλλιώς είναι, αλλά στον αγωνιστικό χώρο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Α. Φούρα, αρνείται να καλύψει περισσότερα απ' όσα δέχτηκε στην προχθεσινή συνάντηση και οι εκπρόσωποι του αθλήματος δηλώνουν ανικανοποίητοι απ' αυτά που τους υποσχέθηκε.

Χθες το προεδρείο της ΕΠΟ και η Συντονιστική Επιτροπή που είχε εκλεγεί στη ΓΣ ξανασυζήτησαν το θέμα. Κάποιοι εκτιμούν πως τα παρεχόμενα πρέπει να γίνουν αποδεκτά και να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις. Ομως η πλειοψηφία (ιδιαίτερα οι εκπρόσωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου) θεωρεί ότι ο υφυπουργός δεν ανταποκρίνεται στο βαθμό που επιτάσσουν οι ανάγκες του αθλήματος.

Πάντως επειδή υπάρχουν κάποια αδιευκρίνιστα ζητήματα τη Δευτέρα στις 12.00 θα υπάρξει νέα συνάντηση της επιτροπής με το προεδρείο της Ομοσπονδίας. Οι εκπρόσωποι των Ενώσεων θέλουν να μάθουν ακριβώς, "με νούμερα τι ζητάμε τι μας δίνει", όπως είπε κάποιος. Στη συνέχεια θα επιδιώξουν νέα επαφή με τον Α. Φούρα. Εως τότε η απόφαση της ΓΣ για κλιμακούμενες κινητοποιήσεις παραμένει σε ισχύ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ