Πέμπτη 31 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μια καλή παρέα...

Ενα χαμόγελο, ένα ζεστό πιάτο φαγητό, δώρα και μουσική πρόσφεραν προχτές το βράδυ στους χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, το Κέντρο Πολλαπλής Παρέμβασης και το ανοιχτό πρόγραμμα "Διάβαση" του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ),διοργανώνοντας για 3η συνεχή χρονιά μια χριστουγεννιάτικη βραδιά στην πλατεία Εξαρχείων. Πάνω απ' όλα, όμως, χάρισαν σ' αυτούς τους ανθρώπους μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας, αλλά και το δικαίωμα να μπορούν ακόμα να ονειρεύονται...

"Μια καλή παρέα είναι ό,τι χρειάζεται" έγραφε η αφίσα στο κέντρο της πλατείας. Και στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες νέοι, μέλη των προγραμμάτων αλλά και άστεγοι χρήστες, που συναντήθηκαν εκεί και προσπάθησαν, έστω και για λίγες ώρες, να νιώσουν λίγη γιορτινή ζεστασιά.

"Αν και η γιορτή αυτή είναι η κορύφωση του χρόνου που πέρασε, σκοπός μας είναι να μη θυμούμαστε αυτούς τους ανθρώπους μόνο τα Χριστούγεννα και προπαντός να μη στηριζόμαστε στο διαφορετικό τρόπο που τους αντιμετωπίζει η κοινωνία" τόνισε ο Μιχάλης Σκουλούρης,υπεύθυνος του Κέντρου Ενημέρωσης της "Διάβασης". "Υπάρχει ανάγκη για συνεχή επαφή και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε όλο το χρόνο, μέσα από εκδηλώσεις στις πλατείες, ενημερώσεις και άλλες δραστηριότητες, με σκοπό τη θετική κινητοποίηση των χρηστών" συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γιαννάτος,μέλος του θεραπευτικού προσωπικού του Κέντρου Πολλαπλής Παρέμβασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ