Κυριακή 10 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ικανοποίηση από το αίμα των λαών!

Το παρακάτω απόσπασμα του προχτεσινού τηλεγραφήματος του ΑΠΕ από την Ουάσιγκτον είναι αρκετό για να βγουν αρκετά συμπεράσματα, ιδιαίτερα για την αξία που έχουν οι ανθρώπινες ζωές για τους ιμπεριαλιστές.

"Οι αμερικανικές και βρετανικές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν κατά του Ιράκ από τις 16 έως και τις 19 Δεκέμβρη προκάλεσαν το θάνατο 600 - 1.600 Ιρακινών, εκτίμησε σήμερα (προχτές) ο στρατηγός, Χένρι Σέλτον, αρχηγός του Μεικτού Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο στρατηγός Σέλτον πρόσθεσε ότι αρκετοί σημαντικοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Σαντάμ Χουσεϊν, όπως σύμβουλοι του Προέδρου, προεδρικοί φρουροί κ.ά., έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια των επιδρομών, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές είναι πολύ μεγαλύτερες και σοβαρότερες απ' ό,τι είχε αρχικώς εκτιμηθεί".

Αγρια χαρά και ικανοποίηση, γιατί οι γκαγκστερικές επιδρομές είχαν περισσότερα θύματα και ζημιές απ' όσες αρχικά υπολόγιζαν!!! Μόνο όταν οι λαοί απαλλαγούν από τον ιμπεριαλισμό θα γλιτώσουν από τα ποτάμια αίματος που επιζητά για να τρέφεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ