Τρίτη 19 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΠΟΡΤΑ
Με νέους προπονητές για την πρόκριση

Η ΑΕΚ παίζει στο Βελιγράδι με την Μπούντουτσνοστ και ο Αρης υποδέχεται τη Στατίμπα

Με το θέμα του προπονητή να έχει λυθεί και για τους δυο (έστω και εάν αυτοί δε θα καθίσουν σήμερα στον πάγκο) και με σκοπό να σφραγίσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση, ρίχνονται σήμερα στη μάχη του Κυπέλλου Σαπόρτα.

Μετά από πολλά σενάρια τελικά και οι δυο ομάδες βρήκαν τους προπονητές τους. Η ΑΕΚ οριστικοποίησε χθες τη συνεργασία της με τον Κώστα Πολίτη, ο οποίος όμως θα πιάσει δουλιά από την Τετάρτη. Στον Αρη η νίκη επί του Παπάγου δε στάθηκε ικανή να αποφορτίσει το βαρύ κλίμα που υπήρχε για τον Σούλη Μαρκόπουλο και έτσι τη μέρα της γιορτής πήρε σαν δώρο το χαρτί της απόλυσης. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Σβι Σερφ που πήρε την απόφαση να ξαναγυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι πλέον και οι δύο ομάδες με ένα βασικό πρόβλημα λυμένο θα προσπαθήσουν σήμερα να δώσουν και τυπικό τέλος στην υπόθεση πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ευρώπης.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι όπου με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα με 66 - 61. Βέβαια όπως γίνεται η αντιληπτό η διαφορά είναι οριακή για αυτό και οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη θα πρέπει να προσέξουν πολύ αν θέλουν φύγουν με την πρόκριση από τη γειτονική χώρα. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της "Ενωσης" αισιοδοξεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα πανηγυρίσει για πέμπτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε το κοουτσάρισμα της ομάδας. Πολλά θα κριθούν και από την απόδοση του έμπειρου Μπάνε Πρέλεβιτς που το Σάββατο εναντίον του Περιστερίου πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ 1 (21.00).

Σαφώς πιο εύκολη αποστολή από ό,τι οι ομόχρωμοί τους της Αθήνας έχουν στον Αρη, αφού υποδέχονται τη Στατίμπα Βίλνιους στο Αλεξάνδρειο στη ρεβάνς της ήττας τους με 76 - 77. Η διαφορά του ενός πόντου ουσιαστικά δεν κρίνει τίποτα και στον Αρη αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουν την πρόκριση. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.15 (ΣΚΑΪ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ