Σάββατο 30 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Από τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, στον Β. Τσιτσάνη

Τις διαδρομές της τηλεόρασης του "902",ας ακολουθήσουμε και εμείς αυτές τις ημέρες για να "συναντήσουμε", μεταξύ άλλων, το μεγάλο μας συγγραφέα Ιάκωβο Καμπανέλλη, τις μουσικές και τα τραγούδια του αξέχαστου Βασίλη Τσιτσάνη, τη Νίκη Τριανταφυλλίδη και τη Σωτηρία Λεονάρδου.

Ας ξεκινήσουμε από σήμερα: οι "Μουσικές διαδρομές" στις 21.30,μας ταξιδεύουν στο "Λευκό φτερό του Μπλουζ Χολ".

Αύριο Κυριακή οι φίλοι του αυτοκινήτου, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή "Οδηγός και αυτοκίνητο",που μεταδίδεται στις 19.00.Παρουσιάζονται το Renauct clio, το Nissan Micra, τα παλιά αυτοκίνητα της Morris, το ράλι "Ακρόπολις" κλασικών αυτοκινήτων, καθώς και ένα θέμα για τη νυχτερινή οδήγηση. Στις 20.00 η εκπομπή "Φωτεινή επιγραφή",φιλοξενεί τη Σωτηρία Λεονάρδου.Η δημοφιλής καλλιτέχνης θα μιλήσει για την καλλιτεχνική της πορεία και όχι και θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

Τη Δευτέρα στις 18.00 στην εκπομπή "Στον Ενικό",καλεσμένος είναι ο συγγραφέας Ιάκωβος Καμπανέλλης.Θα μας μιλήσει για τα πενήντα χρόνια της συγγραφικής δημιουργίας του και της προσφοράς του στο θέατρο. Στις 19.00 την ίδια μέρα, θα έχουμε το καθημερινό πια ραντεβού μας με το "Εναλλάξ".Το τηλεπεριοδικό του "902" τιμώντας το μεγάλο μας λαϊκό συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη,αυτήν τη βδομάδα καθημερινά θα παρουσιάζει τη ζωή του και τα τραγούδια του. Αμέσως μετά θα παρακολουθήσουμε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με τη Νίκη Τριανταφυλλίδη.Οι σπουδαστές ΤΕΙ Πειραιά, μιλούν για τα προγράμματα σπουδών επιλογής. Από το χώρο του θεάτρου, θα μεταδοθούν αποσπάσματα από την παράσταση του έργου του Ζαν Ζενέ "Ο σχοινοβάτης",που παίζεται στο θέατρο "Χυτήριο" σε σκηνοθεσία Σ. Χατζάκη. Στη συνέχεια θα ακούσουμε τη Λάμια Μπερτινότι σε επιτυχίες της, θα δούμε πορτρέτα ηθοποιών, θα ξεναγηθούμε στο Αθλητικό Μουσείο, ενώ η εκπομπή θα κλείσει με μια συζήτηση με το Γιάννη Πεταμίδη,διευθυντή Υπηρεσίας Αναδασώσεων Αττικής, ο οποίος θα αναφερθεί στο θέμα των αναδάσωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ