Παρασκευή 7 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Σε απολογία συνδικαλιστές!

Επαναλαμβάνονται αύριο οι κινητοποιήσεις στου "Κωτσόβολου"

Επαναλαμβάνονται αύριο οι κινητοποιήσεις εμποροϋπαλλήλων και ΕΒΕ έξω από εννιά καταστήματα του "Κωτσόβολου" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενάντια στο διευρυμένο ωράριο που εφαρμόζει η επιχείρηση ως τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

Στο μεταξύ, εντείνονται οι προσπάθειες εκφοβισμού των εργαζομένων κι έτσι μετά τον πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, Π. Βαμβακά,χτες κλήθηκε σε απολογία μετά από εισαγγελική παραγγελία (!) και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Α. Φραγκόπουλος,σχετικά με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα καταστήματα της επιχείρησης! Να σημειωθεί ότι σε όλες τις προηγούμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τάχθηκαν στο πλευρό του επιχειρηματία, σχηματίζοντας προστατευτικό κλοιό γύρω από τα καταστήματά του.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία καταγγέλλει την ενέργεια αυτή, τονίζοντας: "Φανταζόμαστε τη σκοπιμότητα και τους στόχους αυτών που προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση. Πληροφορούμε όμως κάθε ενδιαφερόμενο ότι και το επόμενο Σάββατο, όπως και κάθε Σάββατο, οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να διαμαρτύρονται εφόσον τα καταστήματα, όπως ο "Κωτσόβολος", επιμείνουν στις αυθαίρετες ενέργειές τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ