Πέμπτη 13 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Συνιστά ελέγχους στο ΦΠΑ

Η ανάγκη εντατικοποίησης των προληπτικών ελέγχων για τη βεβαίωση και είσπραξη των έμμεσων φόρων και κυρίως του ΦΠΑ, επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της χτεσινής σύσκεψης που πραγματοποίησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με τη συμμετοχή των γενικών διευθυντών καθώς και των διευθυντών των Εφοριών και των τελωνείων του νομού Αττικής. Η σύσκεψη έγινε υπό την προεδρία του καθ' ύλην αρμόδιου υπουργού Γ. Παπαντωνίου και τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Δρυ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χτες το απόγευμα το υπουργείο Οικονομικών, στη σύσκεψη δόθηκαν επιπλέον σαφείς οδηγίες για την υλοποίηση των στόχων του φετινού προϋπολογισμού. Με αντικείμενο την πορεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού του 1997, είχε προηγηθεί χτες το πρωί ανάλογη σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη χτεσινή σύσκεψη έγινε επίσης εκτενής ενημέρωση από την πολιτική ηγεσία προς τους διευθυντές των ΔΟΥ και των τελωνείων, σχετικά με την πορεία υλοποίησης του έργου μηχανοργάνωσης των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών καθώς και των αλλαγών που θα επιφέρει η εξέλιξη αυτή στον ελεγκτικό μηχανισμό και γενικότερα στη λειτουργία του υπουργείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ