Παρασκευή 14 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Κόντρα Μπάγεβιτς - Ραβούση

Το "τρίτο ημίχρονο" του επεισοδιακού ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού απέκτησε... τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι προπονητές των δύο σωματείων έδωσαν φραστική συνέχεια με βαριές κουβέντες και υπονοούμενα εκατέρωθεν. Ετσι η ένταση αυξάνεται.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απαντώντας στα λεγόμενα Ραβούση περί "καρδιάς στην ήττα" δήλωσε φανερά ενοχλημένος: "Δεν είμαι σίγουρος τι εννοούσε. Αν εννοεί εμένα, το μέγεθος της καρδιάς μου το γνωρίζει αυτός καλύτερα από τον καθένα. Το απέδειξα σε κρισιμότερες στιγμές. Τόσα χρόνια μαζί είχαμε μάθει να προστατεύουμε τους παίχτες. Δε χρειάζεται να κατεβάζουμε χαμηλά το επίπεδο για μικροσυμφέροντα".

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε ο Π. Ραβούσης στις δηλώσεις του Ντούσκο αλλά και στην απουσία του από την κοινή συνέντευξη Τύπου: "Τα 8 χρόνια που ήμασταν μαζί στην ΑΕΚ δεν πιστεύω πως μπορούν να επηρεαστούν, ώστε να μην έρθει. Εγώ δεν προστάτεψα τους παίχτες του Ολυμπιακού; Δεν προστάτεψα τον Ανατολάκη που έκανε χειρονομίες στους φιλάθλους ή τον Αλεξανδρή που στάθηκε προς την εξέδρα και τους είπε στο Καραϊσκάκη θα σας γ... Εκτός αν κάποιοι τα λένε αυτά επειδή έχουν το αλάθητο του Πάπα. Εγώ ήμουν καθαρός απέναντι στον Μπάγεβιτς. Δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να πει ότι δεν του φέρθηκα σωστά".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ