Πέμπτη 20 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκέντρωση - πικετοφορία στον Αγ. Δημήτριο

Κάλεσμα προς το λαό της περιοχής Αγ. Δημητρίου (Μπραχαμίου) να συμμετέχει μαζικά στη συγκέντρωση - πικετοφορία, που διοργανώνει σήμερα Πέμπτη στις 6μ.μ. στο "νέο τέρμα",απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή φορέων της περιοχής.

Η Επιτροπή συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του Παραρτήματος Αγ. Δημητρίου, του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και συμμετέχουν και οι εξής φορείς της περιοχής: Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ, Επιτροπή Ειρήνης, Παράρτημα ΠΕΑΕΑ, Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών, Εξωραϊστικός Σύλλογος "Ασύρματος".Οπως σημειώνεται η Επιτροπή είναι ανοιχτή σε όλους τους φορείς του Δήμου.

Στόχος της Επιτροπής - σημειώνεται - είναι η καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους και το λαό γενικότερα. Η Επιτροπή καταγγέλλει την αδιέξοδη κυβερνητική πολιτική και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς, αγρότες και όλους τους εργαζόμενους. Καλεί, τέλος, την κυβέρνηση να σταματήσει τον ολισθηρό κατήφορο και να δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ